Soluție pentru bezna de pe străzile Timișoarei? Primăria, demersuri pentru CONCESIONAREA serviciului...

Soluție pentru bezna de pe străzile Timișoarei? Primăria, demersuri pentru CONCESIONAREA serviciului de iluminat public. Ce firmă a făcut studiul de fezabilitate

0
DISTRIBUIȚI

iluminat public

Primăria Timişoara ar putea concesiona contractele de iluminat public din urbea de pe Bega. Recent, pe site-ul municipalităţii a apărut un proiect de hotărâre al Consiliului Local Timişoara prin care aleşilor locali li se cere să voteze un studiu de fezabilitate privind oportunitatea concesionării.

„Direcţia Tehnică, prin Compartimentul Iluminat Public, are cuprins în programul de investiţii pe anul 2015, la cap. 70.02.06, obiectivul «Studiu de oportunitate, de fundamentare, a delegării gestiunii prin concesionare a serviciului de iluminat public, studiu de fezabilitate şi caiet de sarcini privind concesionarea serviciului de iluminat public, contract nr.


339/30.12.2014». Contractele actuale de concesiune a serviciului de iluminat public din Municipiul Timişoara încheiate cu operatori privaţi expiră în scurt timp”, se arată în referatul proiectului.

„Ca urmare, prin selecţie de oferte a fost achiziţionat serviciul de prestare de servicii «Întocmire a Studiului de fezabilitate, oportunitate şi caiet de sarcini privind concesionarea serviciului de iluminat public din municipiul Timişoara», contract nr. 339/30.12.2014, încheiat cu SC Luxten Lighting Company SA. Prima etapă a contractului a constat în întocmirea unui studiu de fezabilitate, oportunitate privind concesionarea serviciului de iluminat public din municipiul Timişoara. Sursa de finanţare: buget local capitolul 70.02.06 cap. C Studii şi Proiecte. Primăria Municipiul Timişoara a recepţionat „Studiu de fezabilitate privind concesionarea serviciului de iluminat public din municipiul Timişoara” realizat de SC Luxten Lighting Company SA conform contractului nr. 339/30.12.2014”, se mai arată în referatul proiectului.

Odată aprobat, proiectul ar urma să aibă o durată de implementare de zece ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.