Sorin Grindeanu NU vrea dictatură în PSD Timiş. Ce aşteaptă de la...

Sorin Grindeanu NU vrea dictatură în PSD Timiş. Ce aşteaptă de la viitoarea sa echipă, dacă va fi ales preşedinte

3
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu

În urmă cu câteva luni de zile, preşedintele de atunci al PSD Timiş, Titu Bojin, declara la PRESSALERT LIVE că în formaţiunea pe care o conduce ar fi bună şi puţină dictatură, întrucât este necesar ca disciplina să fie readusă în partid. Mai mult, ipoteza acestuia a fost susţintă recent şi de deputatul PSD Cătălin Tiuch care în cadrul aceleiaşi emisiuni declara că este nevoie ca membrii PSD să se încoloneze în spatele noului şef dacă acesta va fi ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, momentan preşedinte interimar al PSD Timiş.

Grindeanu nu este însă de acord cu abordările de acest tip şi spune că „nu am condus nici PSD Timișoara, nici celelalte organizații, unde la unele am fost președinte sau în alte momente am avut alte funcții, într-o formă dictatorială și nu voi începe acum.


Îmi doresc în urma conferinței, dacă voi câștiga, să am o echipă în adevăratul sens al cuvântului, dar nu voi impune echipa. Vreau să am o echipă care să lucreze pentru că este o perioadă foarte grea. Cel puțin în această echipă trebuie să se lucreze foarte bine la pregătirea pentru alegerile locale sau parlamentare. E foarte important procesul prin care trecem, fie că vorbim de alegeri locale în comune sau orașe sau pe județ. Eu îmi doresc ca cei peste 500 de delegați să voteze o echipă bună”. Alegerile pentru noua conducere a PSD Timiş vor avea loc în luna mai.

3 COMENTARII

  1. „Eu îmi doresc ca cei peste 500 de delegați să voteze o echipă bună”.Care e e numrul exac al delegaţilor? 5015, 556, 582. Mai mulţi, mai puţini?

  2. „Eu îmi doresc ca cei peste 500 de delegați să voteze o echipă bună”.Care e e numărul exact al delegaţilor? 5015, 556, 582. Mai mulţi, mai puţini?

  3. „Eu îmi doresc ca cei peste 500 de delegați să voteze o echipă bună”.Care e e numărul exact al delegaţilor? 515, 556, 582. Mai mulţi, mai puţini?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.