Sorin Grindeanu, susținut pentru funcția de PREŞEDINTE al PSD Timiș. Care e...

Sorin Grindeanu, susținut pentru funcția de PREŞEDINTE al PSD Timiș. Care e organizația importantă care a adoptat o rezoluție pentru susținerea sa

0
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (1)

Veste foarte bună pentru preşedintele interimar al PSD Timiş, Sorin Grindeanu. La finele acestei săptămâni acesta a primit un vot de susţinere privind candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al filialei de Timiș la alegerile care vor avea loc în luna mai. PSD Timiş a anunţat pe Facebook că „Comitetul Municipal al PSD Lugoj a adoptat astăzi o rezoluție internă privind susținerea lui Sorin Grindeanu pentru candidatura la funcția de președinte al PSD Timiș.


Presedintele organizației Lugoj, primarul Francisc Boldea, a spus ca va fi singura candidatură susținuta de PSD Lugoj”.

În replică Grindeanu a spus că „mă simt onorat, ținând cont că susținerea vine din partea celei mai performante organizații de partid din județ”. Recent activitatea lui Sorin Grineanu de la conducerea filialei din Timiş a PSD a fost criticată de fostul membru PSD consilierul Sorin Cociobea care a anunţat săptămâna trecută că rămâne consilier independent în CJT. Acesta a declarat la Pressalert Live că „preşedintele partidului are mega atribuţii ministeriale, e degrevat total de ceea ce se întâmplă în judeţ. Nu contează că e domnul Grindeanu, că e altcineva. Vorbesc de funcţia de preşedinte. În situaţia în care judeţul Timiş nu stă deloc bine, ai un ministru care e preşedinte de partid. Ai nevoie ca organizaţiile să îţi spună ofurile, să ştii despre ce e vorba, nu să trimiţi în judeţ doi – trei oameni, care nu au nici autoritate, nici experienţă” a declarat consilierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.