Ştefan Hruşcă lansează albumul „Cântece de acasă”, la Timişoara

Ştefan Hruşcă lansează albumul „Cântece de acasă”, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

hrusca 022 [1024x768]Dacă în pragul sărbătorilor de iarnă i-a colindat pe români cu leru-i ler și cântec după datină, cel mai iubit interpret de muzică folk şi de colinde din România, Ştefan Hruşcă, întâmpină vara alături de admiratorii săi, cu un nou album, pe care îl va lansa într-un concert extraordinar la Timişoara.


Evenimentul va avea loc în 21 mai 2015, de la ora 20: 30, pe scena Operei Naţionale Române. Celebrul cantautor român a pregătit pentru fanii săi un   nou material disografic cu melodii de inspiraţie folclorică, din zona Maramureşului, a Bihorului, a Mureşului, şi cu teme din tradiţia muzicală a altor zone etnofolclorice. Intitulat „Cântece de-acasă”, albumul va fi promovat în luna mai în cadrul unui turneu naţional. Programul concertelor va cuprinde piesele de pe noul album, dar şi piese mai vechi, hituri de neuitat ale îndrăgitului artist.

„Am simţit nevoia să înregistrez acest disc de ceva timp; e un proiect de suflet care sper să ajungă la inimile dumneavoastră, ale celor care m-au ascultat cu drag de 33 de ani încoace. Sunt cântece vechi, inegalabile, cu care am crescut sau pe care le-am descoperit şi îndrăgit în multele mele călătorii şi de care m-am simţit aproape. O apropiere pioasă şi mereu fascinată de esenţa acestui neam al nostru, cu durerea şi înţelepciunea sa fără sfârşit, dar şi cu acel har nebănuit al său de a rosti în aceeaşi măsură gândurile şi adevărurile fiecăruia dintre noi. Dacă le ştiţi, cântaţi-le! Dacă nu, ascultaţi-le! Vi le dăruiesc întru preţuire şi atentă păstrare…” a declarat Ştefan Hruşcă. Biletele pentru concertul de la Timişoara au preţul de 50 lei şi s-au pus în vânzare la Agenţia Operei Naţionale Române din Timişoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.