Timişoreanul K-lu a lansat o piesă nouă cu replici din filmul românesc...

Timişoreanul K-lu a lansat o piesă nouă cu replici din filmul românesc Meandre VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

klu2Timişoreanul K-lu a lansat recent o nouă melodie inspirată din filmele româneşti, de această dată piesa Ascultă conţinând scene şi replici din filmul Meandre, realizat în 1967. Luna trecută, două piese ale artistului timişorean au fost incluse pe compilaţia britanică Fused Funk Vol. 7, disponibilă pe site-ul junodownload.com. Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu este prezent pe scena electronică de zece ani şi promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste.


Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din K-lu un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass-media.

Albumul lui de debut, „Chestii, socoteli“, conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu, şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre. De altfel, una din piesele acestui album va fi inclusă şi în coloana sonoră a documentarului intitulat „13 shades of Romanian“, realizat de Anda şi Dragoş Teglaş. Documentarul se vrea a fi o replică la documentarul „Vin Românii“ şi prezintă poveşti de succes ale unor români care trăiesc peste hotare. Joi, 23 aprilie, timişoreanul va fi prezent la cafeneaua D’arc în cadrul celei de-a doua ediţii a petrecrii Thursday Overtime la care vor mai mixa Kuky şi Power Pe Vinil din Subcarpaţi. Party-ul începe la ora 18.30 iar iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.