Timişoreanul Remi Rădulescu, o nouă medalie de aur şi două premii speciale...

Timişoreanul Remi Rădulescu, o nouă medalie de aur şi două premii speciale la Geneva pentru invenţia dezvăluită, în premieră, la PRESSALERT LIVE

2
DISTRIBUIȚI

remi radulescu dispozitiv mecanic

Inventatorul timişorean Remi Rădulescu a reuşit să dea, din nou, lovitura la Salonul Internaţional de Invenţii si Inovaţii de la Geneva, care s-a desfăşurat în perioada 15 – 19 aprilie.


Acesta a obţinut o medalie de aur şi două premii speciale, din partea Taiwanului şi Iranului, pentru ultima sa invenţie – dispozitivul mecanic pentru închiderea gazelor. Vă reamintim, că anunţul în premieră despre această invenţie a fost făcut la PRESSALERT LIVE, Remi Rădulescu declarând atunci că dispozitivul este unul simplu de montat şi ar putea salva milioane de vieţi.

„Dispozivul mecanic a fost conceput pentru închiderea gazelor în timpul seismelor peste 5 grade pe scara Richter. Înlocuieşte electroventilele care devin nefuncţionale când curentul electric se întrerupe. Invenţia a fost foarte apreciată la Geneva. Sunt foarte fericit”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, inventatorul Remi Rădulescu la scurt timp după încheierea festivităţii de premiere de la Geneva.

 

 

2 COMENTARII

  1. BRAVO! FELICITARI! Domnule Remi Radulescu sunteti o mare omoare pentru Timisoara si Romania! Propun sa i se acorde titlul de Cetatean de Onoare al Timisoarei! daca nu are pana acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.