Timişorenii, campioni la plata impozitelor. Unde a fost înregistrat un RECORD şi...

Timişorenii, campioni la plata impozitelor. Unde a fost înregistrat un RECORD şi la ce capitol sunt codaşi contribuabilii

0
DISTRIBUIȚI

robu mici bere

Primarul Nicolae Robu este bucuros de seriozitatea timişorenilor. Acesta a informat la finele acestei săptămâni că nu mai puţin de două milioane de lei au fost încasate le bugetul local doar din impozitele pe clădiri. Vă reamintim că data de 31 martie este practic ultima până la care timişorenii se bucură de o reducere de 10% la taxele locale dacă îşi achită dările către Direcţia Fiscală.

Mai mult, până la 31 martie, au fost încasate 16,24 milioane de lei din totalul de 23 de milioane pe an impozit pe clădiri, adică 70,6%.
Nici la impozitele pe terenuri municipalitatea nu stă rău.


Până la aceeaşi dată s-au încasat 2,89 milioane de lei din 4,4 milioane de lei suma estimată de plată. Suma încasată reprezintă un procent de 63,3%.
În ceea ce priveşte impozitele datorate municipalităţii pentru autovehicule s-au adunat la buget 8,3 milioane de lei, din 18 milioane de lei pe an. Practic aici timişorenii au fost codaşi la plată, încasând-se numai 46,27% din banii estimaţi.
Edilul a menţionat că pentru municipalitate este foarte important să aibă fonduri ca să poată susţine diverse lucrări cu bani de la bugetul local. De la Guvern nu am primit mai nimic, doar cinci milioane de lei pentru Spitalul de Copii. Suntem transparenţi şi ceea ce facem noi putem vedea pe străzile sau pe spaţiile verzi din Timişoara. Sunt în derulare un număr mare de proiecte cu finanţare europeană“, a declarat Robu. Edilul a reluat criticile la adresa guvernului Ponta, subliniind că Timişoara a primit doar cinci milioane de lei pentru lucrările la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.