Timișorenii interesați să adopte un copil sau cei curioși să afle mai...

Timișorenii interesați să adopte un copil sau cei curioși să afle mai multe detalii despre adopție, așteptați la o dezbatere. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

copii10_resize-640x426

Dezbatere liberă pe tema adopției la Timișoara, în această lună. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, în parteneriat cu Asociația ADOR Copiii organizează un eveniment de informare publică cu privire la adopție, intitulat „Adopția pe înțelesul tuturor”, care va avea loc în data de 21 aprilie, de la ora 17.00, la sediul DGASPC Timiș.

„Această acțiune are rolul de a informa pe toți cei interesați care sunt principalele aspecte privind adopția în România, să schimbe mentalități și să dărâme, practic, miturile create pe această temă, multe dintre ele fiind atât în defavoarea copiilor care au nevoie de o familie, cât și a celor ce doresc să devină părinți adoptivi”, anunță reprezentanții DGASPC Timiș.

La întâlnire sunt invitate să participe toate persoanele interesate să afle mai multe informații despre adopție, fie că este vorba despre potențiale familii adoptatoare, persoane care doresc să afle mai multe informații despre adopție sau familii care au adoptat deja un copil sau mai mulți.


Specialiști DGASPC Timiș și ai ADOR Copiii, printre care psihologi și asistenți sociali, le vor oferi celor prezenți informațiile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.