Timișorenii sunt lăsați de primărie, și în 2015, la discreția roiurilor de...

Timișorenii sunt lăsați de primărie, și în 2015, la discreția roiurilor de țânțari. Cui cere Robu DONAŢII pentru a rezolva problema insectelor

0
DISTRIBUIȚI

DERATIZARE02_resize

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, la sfârșitul acestei săptămâni, că nici în 2015 instituţia pe care o conduce nu va putea semna un contract cu o firmă care să se ocupe de deratizare şi dezinsecţie.


Acesta explica faptul că nu doreşte ca prin contractarea unui operator sau prin o posibilă delegare directă municipalitatea să aibă probleme cu justiţia.

Mai mult, pentru a scăpa de cea mai deranjantă parte a problemei edilul a făcut un apel către cetăţeni ca aceştia să se ocupe de deratizarea spaţiilor conexe blocurilor sau caselor în care locuiesc, atenţionând că este necesară contractarea unor fime specializate pentru a evita utilizarea de substanţe periculoase. Cât despre problema tânţarilor, primarul Nicolae Robu a aplicat metoda care a dat roade în cazul iluminării Operei din Timişoara şi a rectoratului Universităţii Politehnica.

La finele săptămânii edilul a declarat că „cerem sprijin societăţilor comerciale. Ştiţi bine că am cerut sprijin societăţilor comerciale şi vizavi de alte probleme. Am cerut un suport pentru viaţa sportivă a oraşului, pentru viaţa culturală pentru instituţiile de învăţământ pentru instituţiile de sănătate nu prea am văzut sprijin. Mi-ar plăcea ca măcar în situaţia aceasta specială în care nu avem nicio vină să văd o implicare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.