TRAGEDIE Un bărbat a murit pe loc, chiar în Vinerea Mare, după...

TRAGEDIE Un bărbat a murit pe loc, chiar în Vinerea Mare, după impactul DEVASTATOR cu un camion. Cine a fost de vină

0
DISTRIBUIȚI

accident resita

Un bărbat a murit în Vinerea Mare, pe loc după ce mașina în care se afla a fost izbită în plin de un camion. Accidentul s-a petrecut într-o curbă, pe DN58A, între Remetea Pogănici și Fârliug. șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului în curbă și a ieșit de pe carosabil, spre câmp, nimerind fix în fața unui autocamion.

Șoferul autocamionului nu a mai avut timp să reacționeze, informează Reșița.ro, astfel că a lovit în plin mașină condusă de către un bătrân din Fârliug.


Impactul a fost devastator. Șoferul autoturismului a murit pe loc, fiind strivit de fiarele contorsionate. A fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru a extrage trupul șoferului din mașina contorsionată.

”Bărbatul era decedat când am ajuns noi. Victima a murit pe loc”, a declarat pentru reșița.ro, dr. Florin Fircă, medic la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin. Criminaliști și anchetatori ai Serviciului Poliției Rutiere Caraș-Severin au venit la față locului și cercetează modul în care s-a produs accidentul. ( Sursa foto. Resita.ro)

accident mortal resita

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.