TRAGIC Adolescenta de 16 ani, abandonată într-o baltă de sânge de şoferul...

TRAGIC Adolescenta de 16 ani, abandonată într-o baltă de sânge de şoferul cu BMW, se zbate între viaţă şi moarte. Cine este suspectul şi ce VIDEO incredibil a pus pe Facebook

7
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1026237967">
sofian-accident
Sofian Daniel Precup. Acesta este numele tânărului care a lovit în plin cu BMW-ul o adolescentă de 16 ani şi a abandonat-o fără nici cea mai mică urmă de regret în plină stradă. Ceea ce a făcut la câteva ore după aceea este de-a dreptul incredibil. Acesta s-a dus acasă şi a început să se joace pe calculator, dovadă ultima sa postare, din noaptea trecută, la scurt timp de la petrecerea accidentului. ”Sofian, ești o persoană care nu stă în lesă”, a fost mesajul postat pe Facebook de tânăr, a scurt timp după ce a comis accidentul, după ce a accesat un joc online.
Între timp, adolescenta se zbate între viaţă şi moarte, iar şansele ei de revenire sunt foarte mici. Fata este în comă, iar părinţilor le-a fost deja comunicat de către medici că au făcut tot ce le-a stat în putinţă şi să se aştepte la ce e mai rău.
sofian-accident1
Sofian Precup se pare că este un vitezoman împătimit, dovadă o altă postare de pe pagina sa de Facebook, în care s-a filmat în timp ce conducea cu 180 km/h.
Poliţiştii i-au întocmit tânărului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, însă, dacă adolescenta nu va trăi, acesta se va transforma în acuzaţie de omor din culpă.

Super tare asta

Posted by Precup Sofian on Friday, January 16, 2015

7 COMENTARII

  1. Vai shamar, numai arestari ,dosare, politie etc …aveti in cap ,dar ea de ce nu a fost atenta ? Ea nu are nici o vina ? Sa fim seriosi ,doar cel de la volan a gresit ? Sunte-ti jalnici . Ganditi-va si la baiatul acesta … El cum se simte ? Infine ,numai sa judecati stiti dar … :-j !!!!.

  2. Trebuie urgent interzis sa mai circule cu masini cu nr. strain in Romania. Faceti ceva in sensul acesta, dvs. media, dezbateri, etc., este singura solutie de a pune guvernul si parlamentul la treaba cu privire la aceasta problema.

  3. Cum poți numi nevinovat un asemenea om ????!! Dora avea toată viața înainte . O copila un suflet de om . Cum puteți sa spuneți ca ea nu are nici o vina . Dacă se arunca ea în fata mașinii da atunci avea dar așa . Copila aia se zbate intre viața și moarte pe patul de spital din cauza lui . Avea doar 16 ani . Puneti-va în locul părinților ei . Dacă îți omoară cineva copilul tu îl poți numi pe el nevinovat ??! Singura minune pe care o așteptăm cu toții e ca fătuca ăsta sa reziste și sa își continue viața . Iar despre omul acesta fără suflet (care a lăsat-o acolo sa zacă într-o balta de sânge ) Eu i-asi fi dat pușcărie pe viață !

  4. Cum sa ii dea numai „din culpa”? Jegul a tras de volan intentionat spre fata. Aia este intentie, premeditare. Plus fuga de la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.