Ultimul salon din cadrul singurei secții de chirurgie vasculară din vestul țării,...

Ultimul salon din cadrul singurei secții de chirurgie vasculară din vestul țării, de la Spitalul Județean Timișoara, renovat cu sprijinul comunității. La cât se ridică investiția

0
DISTRIBUIȚI

salon clinica de chirurgie vasculara
Condiții ca-n Occident într-o secție a unui spital de stat din vestul țării. Nouă din cele zece saloane ale Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Județean Timișoara, singura de altfel din această parte a țării, au fost renovate cu sprijinul comunității.


Potrivit medicilor care lucrează în clinică, în perioada următoare va fi modernizat și ultimul salon, asta pentru că reprezentanții Clubului Rotary Ripensis Timișoara au strâns aproximativ 10.000 de euro necesari reabilitării salonului.

Prin urmare, pacienții care ajung în această clinică vor fi internați în saloane de lux, dotate cu aparate de aer condiționat, alarmă pentru asistente, baie complet amenajată cu accesorii pentru persoanele cu dizabilități, parchet și uși noi.

„Cei 10.000 de euro sunt suficienți pentru a renova și ultimul salon al clinicii. Apoi mai avem nevoie de bani pentru reabilitarea spațiilor anexe, holul, cabinetele noastre. În proporție de 70 % am modernizat secția cu sprijinul comunității, este un lucru foarte important”, a anunțat medicul Mihai Ionac, șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Județean Timișoara.

Clinica de Chirurgie Vasculară a fost înființată în anul 2006. În acest moment, personalul secției asigură îngrijirea a peste 3.000 de pacienți pe an, efectuând mai mult de 1.900 de operații anual. Intervențiile chirurgicale permit prevenția accidentelor vasculare cerebrale sau a amputațiilor de membre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.