Un copil de 14 ani și un bărbat de 66 de ani...

Un copil de 14 ani și un bărbat de 66 de ani au dispărut de acasă, iar familiile îi caută cu disperate. Dacă îi vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

LINGURAR GABRIEL

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor de 14 ani şi a unui bărbat de 66 de ani, dispăruţi de pe raza judeţului Timiş. Cei doi au dispărut de acasă luna aceasta și nu s-au mai întors. Rudele lor au reclamat la Poliție disparițiile, temându-se de ce e mai rău.

Gabriel Lingurar, de 14 ani, se pare că ar fi plecat voluntar, la data de 20 aprilie a.c., de la domiciliu, din municipiul Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1.60 metri, 60 de kg, ochi căprui, păr negru, tuns scurt.

La data dispariţiei, minorul era îmbrăcat într-o geacă neagră din material textil, pantaloni blue jeans, cămaşă gri şi încălţat în pantofi sport roşu cu negru.

BUT IOANIoan But, de 66 de ani, ar fi plecat, la data de 12 aprilie a.c., de la domiciliu, din comuna Giroc, judeţul Timiş, iar până în prezent nu a mai revenit.


Semnalmente: înălţime 1.65 – 1.70 metri, 82-84 de kg, constituţie normală, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui. Ca semne particulare prezintă cicatrici pe nas şi spate.

La data dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat într-o pulover gri, pantaloni maro, o şapcă verde şi încălţat în pantofi negri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la cei doi dispăruţi este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.