Un elev de 15 ani și-a încasat bursa de şcolarizare şi nu...

Un elev de 15 ani și-a încasat bursa de şcolarizare şi nu s-a mai întors acasă de la liceu. Cum puteți ajuta familia

0
DISTRIBUIȚI

copil disparut

Şi-a încasat bursa de şcolarizare şi nu s-a mai întors acasă de la şcoală. Un băiat de 15 ani, elev în clasa a lX-a, a fost dat dispărut de mama lui şi e căutat de poliţişti prin gări şi autogări. Băiatul dispărut de luni a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

Un adolescent de 15 ani, elev în clasa a lX-a la un colegiu din Petroșani, a fost dat dispărut de mama lui, ultima oară fiind văzut luni pe drumul de la liceu spre casă spun polițiștii care dat l-au dat în urmărire generală și în consemn la frontieră şi îl caută prin gări şi autogări.

“Poliţiştii au stabilit că luni, în jurul orei 12:00, minorul a plecat de la domiciliu spre şcoală, iar la ora 19.00, când a terminat cursurile, a plecat de la școală, dar nu a mai ajuns la domiciliu.


Acesta avea asupra lui cartea de identitate  și suma de 150 lei, reprezentând bursa școlară pe care o ridicase luni de la școală. Poliţişti au desfăşurat o activităţi investigative şi de căutare în vederea identificării persoanei în cauză, însă fără rezultat. Prin urmare, poliţiştii vor continua cercetările, minorul fiind dat urmărire naţională şi în consemn la frontieră”, a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu.

Elevul dispărut are 1,65 metri înălțime, păr şaten spre blond, tuns cu breton, faţa rotundă, o aluniță în mijlocul frunții, iar la data dispariţiei purta pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastră, prespălați şi tăiaţi, adidași din pânză, de culoare neagră, cu talpă de spumă albă, precum şi o geacă de fâș, de culoare neagră, cu fermoar.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea sa, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.