Un nou artist important, anunțat pentru ediția 2015 a Jazz TM. Cine...

Un nou artist important, anunțat pentru ediția 2015 a Jazz TM. Cine este și când va urca pe scenă

0
DISTRIBUIȚI

jazz tm 2014 day 1 (2)

Un nou nume care va susţine un recital în cadrul ediţiei din 2015 a Festivalului Jazz TM a fost anunţat de Primăria Timişoara.

Municipalitatea a emis un comunicat de presă prin intermediul căruia dezvăluie că Liv Warfield va urca pe scena festivalului Jazz TM 2015, în data de 4, iulie de la ora 22:30, alături de NPG Hornz (secţiunea de suflători a uneia dintre cele mai bune trupe formate de Prince).
“Cu primul album lansat sub îndrumarea lui Prince, Liv a intrat direct în atenţia industriei muzicale: headline North Sea Jazz, Lugano, Luminato sau prezenţa la cele mai importante emisiuni TV din Statele Unite în 2015 – David Letterman, Jimmy Kimel etc.


confirmă acest lucru. „Briliant, dinamic şi, cu siguranţă, nu pentru cei introvertiţi ci pentru cei suficient de deschişi la minte pentru a explora multiplele ei faţete. […] Materialele muzicale ale lui Liv Warfield vor inspira şi delecta legiunile de fani.” (SoulTracks – Melody Charles)”“Albumul The Unexpected este o calatorie fascinantă ce trece de genuri muzicale. Protejata lui Prince are corzi vocale monstruoase pe care le comandă cu exactitate. Fără indoială, Liv este o stea majoră ân ascensiune” (Jon Regen – Keyboard Magazine)” , transmite municipalitatea.

JAZZ TM se va desfășura în acest an la Timișoara în perioada 3-5 iulie 2015, iar accesul la concerte va fi gratuit. Primii artisti anunţaţi pentru ediţia din acest an sunt: Dianne Reeves, Guillaume Perret şi Liv Warfield w/ Prince’s NPG Hornz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.