Un șofer beat s-a urcat la volanul unui TIR și a fost...

Un șofer beat s-a urcat la volanul unui TIR și a fost la un pas de tragedie. Ce alcoolemie avea și care au fost urmările accidentului

0
DISTRIBUIȚI

 

TIR rasturnat

Un bărbat de 46 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost implicat într-un accident rutier în timp ce conducea un autotren pe centura Lugojului. În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat o alcoolemie de 0,82 mg/l.

Poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi azi noapte, în jurul orei 01.45, despre producerea unui accident rutier.


La fața locului au constatat că un bărbat de 48 de ani a condus un autotren pe drumul mai sus menţionat, dinspre Caransebeş spre Lugoj, iar în sensul giratoriu a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ieşind în afara carosabilului, unde s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,82 mgl alcool pur în aerul expirat, şoferul fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.