Un șofer de 19 ani a plonjat cu mașina în Dunăre, iar...

Un șofer de 19 ani a plonjat cu mașina în Dunăre, iar echipele de salvare se chinuie de două ore să-l scoată la mal. Cum s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

salupa frontiera dunare

Echipe de salvare fac eforturi să îl salveze pe un tânăr care a căzut cu mașina în Dunăre în zona Coronini din județul Caraș Severin.

De două ore, mașina în care se afla tânărul este căutată fără succes.


Victima, scrie Reșița.ro, are 19 ani și a obținut de puțin timp permisul de conducător auto

Pe lângă reprezentanți ISU Semenic, la fața locului au ajuns și polițiștii de a Serviciul Rutier. Ei au nevoie de scafandri care să lege autoturismul pentru că mai apoi acesta să fie adus pe uscat.

Mai mulți martori citați de aceeași sursă, susțin că tânărul a intrat cu viteză într-o curbă și nu a mai putut redresa autoturismul, astfel că a zburat efectiv câțiva metri în Dunăre.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Din pacate nu am informatii foarte exacte despre temperatura apei Dunarii in sectorul Coronini. Desigur, daca temperatura aerului in acea zona este de 8 grade plus Celsius…..apa probabil e pe acelasi nivel de temperatura +- 4 grade. La 7 grade celsius….nu are nici o sansa sa mai iasa viu.Sa nu uitam de accidentul elicopterului SMURD in lacul de linga Mamaia…..cam 30 min maxim e timpul pina cind se instaleaza hipotermia aka soc termic, asta, evident,exceptind cazul in care era imbracat in neopren de scafandru de 5 mm,si,respira aerul din anvelope ca Jason Statham in Transporter 2. Se invata la cursurile PADI ca , pierderea de caldura sau, altfel spus trasferul termic in apa este de 4 ori mai mare ca in aer. Corpul uman la 7-10 grade nu rezista mai mult de 30 minute in apa, exceptie fac, desigur innotatorii de performanta si sportivii in general. RIP

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.