Un tânăr a stârnit panică pe stradă, agitând un pistol. De ce...

Un tânăr a stârnit panică pe stradă, agitând un pistol. De ce ar putea face ani grei de închisoare

0
DISTRIBUIȚI

arma pistol

Imaginația bogată a unui tânăr a speriat o mulțime de cetățeni. Baiatul s-a crezut în filme și i-a amenințat pe oameni cu un pistol. Acesta a creat panică în rândul cetățenilor care nu știau că este vorba de un pistol de jucărie. Întâmplarea a avut loc într-un cartier din Reșița.

„Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș – Severin a fost sesizat cu privire la faptul că un tânăr deține asupta sa un pistol de culoare neagră.


Grupa de intervenție s-a deplasat în zona Muncitoresc unde a observat trei tineri care aveau un comportament suspect, motiv pentru care au fost legitimați. În urma controlului corporal preventiv asupra unuia dintre tineri a fost găsit un pistol din plastic, iar în buzunarul hainei a fost găsit un recipient din plastic ce conținea 11 bucăți substanță solidă de culoare maro, învelite în staniol”, a declarat pentru reșița.ro Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin.

Tânărul a spus că substanța solidă este hașiș pe care l-a achiziționat din Franța pentru consum propriu. Așa s-a explicat și gestul tânărului care acum este suspect pentru comiterea infracțiunii de cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept. Cercetările continuă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.