VIAȚĂ după MOARTE: Organele Dorei, fata de 16 ani ucisă de șmecherașul...

VIAȚĂ după MOARTE: Organele Dorei, fata de 16 ani ucisă de șmecherașul cu BMW, și ale unui băiat de 17 ani au salvat șapte VIEȚI. Unde vor ajunge

0
DISTRIBUIȚI

dora alb negru

Dora Târziu, fata de 16 ani care a fost călcată de un șmecher cu BMW-ul și abandonată într-o baltă de sânge, săptămâna trecută, în localitatea timișeană Cenad, a pierdut, ieri, lupta cu viața.


Adolescenta a intrat în moarte cerebrală, iar părinții Dorei au fost de acord ca organele ei să salveze alte vieți.

Astfel, noaptea trecută, medici din București și Cluj-Napoca s-au deplasat la Spitalul Județean Timișoara, unde a avut loc operația de prelevare de organe. Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara și coordonatorul Centrului Regional de Transplant, a declarat pentru PRESSALERT.ro că rinichii Dorei au ajuns la Cluj-Napoca, iar ficatul la București.

Tot noaptea trecută, un alt tânăr de doar 17 ani a salvat alte patru vieți. „Pacientul a suferit un anevrism cerebral rupt, iar ieri a intrat în moarte cerebrală. De la tânăr au fost prelevați rinichii, care au ajuns la Cluj-Napoca, ficatul la București, iar inima la Târgu-Mureș”, a mai precizat Dan Ilincariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.