Voluntarii au ieșit, astăzi, la adunat de gunoaie în județul Timiș, în...

Voluntarii au ieșit, astăzi, la adunat de gunoaie în județul Timiș, în cadrul acțiunii „Let’s Do It!” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1151049370">

11160276_992167634140377_293439888_n

Voluntari din Timișoara și alte comune și orașe din județul Timiș au ieșit, astăzi, încă de la primele ore ale dimineții, în stradă, pe câmp, la pădure, pe malul apei, la șosea pentru a aduna gunoaie. Totul în cadrul unei noi ediții a acțiunii de ecologizare „Let’s Do It!”, organizată de Asociația EcoStuff.

Potrivit reprezentanților asociației, la Timișoara voluntarii s-au împărțit în trei zone, și anume zona Șag, Calea Aradului și pe malul Begăi. De asemenea, alte 17 primării din județ au anunțat că se implică în acțiune. Voluntarii au fost încurajați să ia cu ei și un aparat foto, iar cea mai bună fotografie realizată îm timpul acțiunii va fi premiată. Ediția din acest a acțiunii de ecologizare „Lets’s Do It” în județul Timiș este primul pas important în mega-proiectul „TM1000 – Facem din Timiș cel mai curat județ din România în o mie de zile”.

Printre cei care s-au decis să adune gunoaie astăzi s-au numărat și câteva persoane vârstnice din Sânnicolau Mare. „Ce lecție poate fi mai usturătoare decât o echipă de seniori care se apleacă să curețe după persoane neglijente care aruncă pe jos cutiile de bere sau de suc? Deși fiecare voluntar implicat în Let’s Do It Sânnicolau Mare merită toate laudele din lume, seniorii sânmiclăușeni ocupă un loc aparte în acțiune, căci prin mobilizarea și dorința lor de a face bine orașului, au depășit greutățile vârstei și au răspuns apelului organizatorilor”, transmit reprezentanții Primăriei Sânnicolau Mare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.