70 de kilograme de COCAINĂ capturate la Timișoara. Ce metodă au folosit...

70 de kilograme de COCAINĂ capturate la Timișoara. Ce metodă au folosit TRAFICANȚII pentru transportarea drogurilor UPDATE Suspecții aduși la DIICOT

2
DISTRIBUIȚI

cocaina 22

Captură impresionantă de droguri făcută în Timișoara, ieri, după o operațiune a structurii centrale a DIICOT împreună cu cei de la Direcția de Combatere a Crimei Organizate.


Nu mai puțin de 70 de kilograme de cocaină neagră, o substanță extrem de rară și scumpă, au fost găsite.

Anchetatorii au monitorizat o grupare internațională specializată în traficul de droguri de mare risc care a importat mobilă din Venezuela în România.

În realitate, transportul era doar acoperirea pentru droguri, iar metoda folosită a fost una ingenioasă. Cocaina a fost practic injectată în pereții mobilei. Drogurile erau în tranzit prin România având ca destinație finală Spania. Mai mulți suspecți au fost reținuți.

UPDATE Cei patru suspecți, de origine venezueleană, vor fi aduși la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Structura Centrală din București, pentru a fi audiați în legătură cu proveniența cocainei și filiera pentru care operau.

 

2 COMENTARII

  1. Bravo.
    Încă o pleaşcă primită de la alte structuri străine, crima fiind sigur ,doar un personal auxiliar-service.
    De fapt crima organizată ca instituție a politiei a ajuns de rasul infractorilor.
    P.S. De fapt asta se vrea, în condițiile în care la București și în teritoriu,mai ales Timișoara, sunt menținuți în funcții asemenea neprofesioniști !!!!

  2. Ai dreptate ,,traficantul” ! Si nu doar in zona aceea. Uita-te putin si prin piete si vei vedea ca nici ceilalti nu-si fac treaba.Peste tot te-nbie sa cumperi tigari si nimeni nu le face nimic. Si asta nu e doar in Timisoara. Prin toate oraselele judetului e la fel. Daca mai privesti si mai departe vei vedea ca la sate, in special, e vraiste in ce privesate circulatia rutiera. Tot felul de ,,smecheri” ai locului, beti sau fara permise conduc masini iar politia se face ca nu-i vede. La orasele mici si la sate e nebunie in privinta asta. Toti sunt prieteni unii cu altii. La un tot general politia din judet e pe nicaieri. Se impune o schimbare totala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.