CONTRAATACUL lui Idolu la acuzațiile grave aduse de primarul Robu. Ce a...

CONTRAATACUL lui Idolu la acuzațiile grave aduse de primarul Robu. Ce a dezvăluit despre Cornel Sămărtinean, fostul director al aeroportului Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

idolu orza (2)

Acuzat marţi, în plenul Consiliului Local Timişoara, că a distrus aeroportul din urbea de pe Bega prin proastă gestiune, Dan Idolu, managerul aeroportului şi consilier local al PSD Timiş a oferit în cadrul ediţiei din această seară a PRESSALERT LIVE o serie de răspunsuri. Acesta a subliniat că nu se aştepta să fie atacat de Robu şi nu se aştepta ca primarul să se supere atât de tare că i s-a atras atenţia că paza Sălii Polivalente cu ajutorul Poliţiei Locale nu este legală. Legat de atacul lansat de edil, Idolu a menţionat că „la ora actuală era total inadecvat cadrul. Oricând dânsul ca pasager şi aşa cum ştie să solicite servicii de protocol există servicii speciale acces la salonul oficial, transport cu limuzina la aeronavă ar fi trebuit să ştie să facă o minimă documentare şi-ar fi dat seama că dacă sunt anumite probleme se datorează perioadei în care colegul său subalternul pe linie politică a făcut daune politice aeroportului.( …) Mă refer la copreşedintele organizaţiei PNL Timişoara, Cornel Sămărtinean, care a lăsat în urma sa credite neperformante de milioane de euro pentru consum, zeci de procese cu operatorii aerieni, reclamaţii la Comisia Europeană, situaţii care sunt de notorietate penală, camere de supravegehere a personalului”.

Mai mult, după ce în cadrul emisiunii au fost discutate şi alte subiecte printre care atitudinea belicoasă a edilului şef vizavi de consilierii locali, deşi acesta este doar invitat la plenurile CLT, Idolu a mai spus şi că „dacă ne uităm pe Traficul de la aeroport, sunt 90% cetăţeni care călătoresc spre Occident şi revin acasă.


Dacă lucrările s-ar fi terminat la termen ar fi fost posibil ca cetăţenii din Londra sau alte oraşe să călătorească aici. Asta consider că este un abuz. În acea adresă pe care am depus-o la registratură care l-a iritat şi pentru care a dat vina pe consiliul local am cerut să ştim dacă primăria a acţionat clauza de penalitate pentru întârzieri la lucări şi dacă da către ce societăţi”. Idolu a mai menţionat şi că pe durata cât aeroportul a fost condus de Cornel Sămărtinean, niciun zbor nou nu a fost introdus în ofertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.