Ai realizat cel mai reușit selfie sub umbrelele colorate din centrul Timișoarei?...

Ai realizat cel mai reușit selfie sub umbrelele colorate din centrul Timișoarei? Poți fi premiat. Vezi cum arată „umbrarul” de pe strada Alba Iulia FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-947813351">

umbrele colorate

Umbrelele colorate acoperă, pentru cel de-al doilea an consecutiv, cerul Timișoarei. Aproximativ 700 de umbrele formează un acoperiș vesel deasupra străzii Alba Iulia, astfel că aceasta a devenit cea mai colorată stradă din oraș. Timișorenii sunt încântați de inedita instalație din centrul orașului, astfel că s-au grăbit să se fotografieze cu ea.

Asociația „Noi Re-Creăm”, cea care a (re)adus umbrelele colorate la Timișoara, s-a gândit să lanseze și un concurs adresat celor care realizează cele mai reușite selfie-uri sub acoperișul vesel de pe strada Alba-Iulia. Astfel, dacă îți faci un selfie memorabil sub umbrele, dai like paginii de Facebook „Noi Re-Creăm”, postezi pe pagină poza cu hashtag-ul #coloreazaorasul2015 și strângi cât mai multe like-uri, poți câțiga zece premii surpriză care-ți vor face vara mai colorată.

Umbrelele vor sta pe cerul Timișoarei până în data de 5 iunie. „Asociația «Noi Re-Creăm» invită toți timișorenii să iasă din casă, să facă o plimbare în centrul Timișoarei pentru a doua ediție a proiectului Coloreaza Orașul și să admire cupola de umbrele colorate de pe strada Alba-Iulia”, transmit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.