Alo, PSD Timiş! Tăcerea voastră e la fel de ruşinoasă ca neplata...

Alo, PSD Timiş! Tăcerea voastră e la fel de ruşinoasă ca neplata chiriei pe sediu

0
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Vineri, în plenul CLT, detectivul Petrică Folică, în calitatea sa consilier local PNL, dezvăluia că PSD Timiş nu şi-a plătit chiria pentru sediul situat pe Tudor Vladimirescu încă din anul 2013. Sediul PSD e compus dintr-o clădire cu 957 mp suprafeţe locative şi 1.360 mp curte aferentă clădirii, iar chiria este de 1.462,63 lei lunar.

Sinceră să fiu, sunt invidioasa. Eu plătesc chirie lunar 140 de euro, de cinci ani de zile, pe o garsonieră goală de 35 mp. Dar, deh! Eu nu sunt partid, sunt doar o reporteriţă fraieră care produce bani şi deci trebuie să îmi accept destinul de muritor de rând şi fraier.

În altă ordine de idei, la aflarea veştii, toţi pesediştii (cei care au răspuns la telefon presei) au rămas uimiţi. Nimeni nu avea habar.


De parcă, la naiba, era vorba de PNL. Ba nu, că atunci sigur s-ar fi ştiut. Toţi pesediştii ştiau până la cele mai mici detalii totul, cam cum se ştia despre facturile de roaming ale primarului Nicolae Robu. Şi practic nici până acum nu ne-am lămurit cu mare lucru din partea PSD, decât cu o mică teorie, cum că aleşii locali PSD s-ar fi înţeles cu primarul Nicolae Robu să nu achite chirie în cuantumul renovării sediului sau că suma datorată nu ar fi una atât de mare.

Să nu fiu înţeleasă greşit, nu cred că era treaba primarului să îşi achite din bani publici facturi din concediul personal. Dar, măcar omul ăsta a făcut nenumărate declaraţii pe tema acelor facturi.

În antiteză, PSD se remarcă din nou printr-o tăcere condamnabilă. Era doar DEMN şi firesc ca PSD să iasă MINIM cu un comunicat de presă oficial prin care să explice neplata chiriei şi întreaga situaţie. E un semn de respect faţă de timişorenii carora le veţi cere votul în 2016. Până la urmă, dragi pesedişti, vă vreţi un partid reformat. Ar fi normal să nu aveţi nimic de ascuns. Pentru că noi, fraierii, dacă nu ne plătim chiria, de luna viitoare dormim în stradă. Pentru politicieni nu e aşa. Chiria e gratis, că doar banii ăia merg la bugetul local. Sau nu, după cum vedem. Şi nu e primul asemenea gest făcut de PSD, care pare totuşi să nu se schimbe deloc. E doar trista continuare a tiparului brevetat cu ceva vreme în urmă, când Titu Bojin îşi anunţa demisia de la preşedinţia PSD Timiş pe Facebook. Şi nici măcar nu o facea el, ci televiziunea fostului său consilier de la CJT. Tot din bărbăţia politică de a nu fi tras la răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.