Amalia Gaiţă a lansat Whales, primul videoclip semnat Melting Sun. Vezi ce...

Amalia Gaiţă a lansat Whales, primul videoclip semnat Melting Sun. Vezi ce spune Teo Milea despre acest nou proiect VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

amaliagaita2Amalia Gaiţă, solista cunoscută pentru colaborările sale anterioare alături de Teo Milea, a lansat un videoclip al piesei Whales, care anunţă apariţia unui nou proiect made in Timişoara, ce poartă numele de Melting Sun. „Proiectul Melting Sun este primul proiect muzical personal pe care l-am generat de la zero. Pentru mine este un nou început, o mare provocare atât din punct de vedere muzical, cât şi vizual. De multă vreme simţeam nevoia să îmi adun pasiunile – muzica şi arta vizuală – la un loc, într-un proiect în care acestea să fuzioneze. Melting Sun a reprezentat ocazia perfectă pentru acest lucru. Muzica, pentru mine, a fost dintotdeauna cel mai la îndemână mijloc de exprimare, fiind o persoană introvertită. Am început acest proiect în primul rând din nevoia de a-mi exploata mai mult latura creativă în ceea ce priveşte muzica. În paralel cu alte colaborări, aici amintesc proiectele Culori şi Sounds of Christmas avute împreună cu Teo Milea, am început încă de anul trecut să îmi cizelez ideile pentru proiectul personal. Melting Sun se doreşte a fi o împrăştiere de lumină şi energie în cele mai ascunse locuri din noi, devenind un mijloc de colaborare cu alţi artişti şi muzicieni.


Ca genuri muzicale, în proiect se vor regăsi jazz-ul, blues-ul, cu influenţe rock, bossa nova şi soul, însă piesele nu sunt construite după un tipar prestabilit“, ne-a declarat Amalia. Prima piesă a proiectului are parte de un videoclip deosebit. „M-am ocupat atât de partea muzicală, ca şi compoziţie, versuri şi instrumental, cât şi de videoclipul piesei. Am filmat la Ambasada, un loc drag mie, cu oameni deosebiţi. Am colaborat cu Alina Ştefan şi Alex Pintea , doi artişti cu totul speciali, care au reuşit prin dans şi coregrafie să transmită mesajul pe care îl aveam în minte pentru această piesă. Sunt foarte recunoscătoare pentru reacţiile şi mesajele primite în urma lansării piesei, de la oameni cunoscuţi şi mai puţin cunoscuţi mie, fapt care îmi dă un plus de curaj şi încredere în a continua cu şi mai mult spor proiectul.
Următoarea piesă din proiect este în lucru, iar pe viitor îmi doresc ca Melting Sun să crească, să aducă la un loc artişti şi muzicieni, iar produsul să se concretizeze printr-un album“, spune Amalia. „Am avut plăcerea să o cunosc în urmă cu 7 ani direct într-un concert. A fost pentru prima dată când am rămas cu ochii larg deschiși, ațintiți spre ea și preț de câteva clipe bune nu am mai atins o clapă. Am scris împreună peste 25 de piese, am împărțit aplauzele primite de la voi. Am învățat unul de la altul multe și ne-am câștigat de prieteni pentru o viață! Copila cu ochii mari a crescut și a crescut frumos. Amalia Gaita … ești pe drumul ăla fain și tot ce pot să spun este un mare BRAVO din tot sufletul, și-ți mai spun ceva: Amalia, sunt tare mândru de tine!“, a declarat Teo Milea visavis de acest proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.