Apariții din diverse stiluri muzicale la secţiunea muzicală a Studentfest-ului din acest...

Apariții din diverse stiluri muzicale la secţiunea muzicală a Studentfest-ului din acest an. Ce artiști puteți vedea VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

robinCea de-a 24-a ediţie a festivalului Studentfest, care va avea loc în perioada 7-16 mai, oferă melomanilor o sumedenie de concerte din diverse stiluri muzicale.

Tema acestei ediții este CONFLICT. În 2015, StudentFest vrea să tragă un semnal de alarmă asupra conflictelor de toate tipurile, îndemnând la transpunerea energiilor conflictuale interne în procese de creație. Conflictul între generații, culturi, religii, conflicte interpersonale, interetnice sau internaționale sunt toate prezente în viața noastră cotidiană. Într-o societate aflată în continuă schimbare, în care globalizarea duce tot mai des la izbucnirea unor noi conflicte, unele dintre ele chiar foarte aproape de granițele noastre, arta și cultura pot reprezenta un punct comun, un imbold spre unitate și înțelegere.

Secţiunea de muzică debutează joi, 7 mai, cu o seară de blues în clubul El Che, unde vor cânta Soul Serenade, Big Time Band și Jeanov, urmând ca o zi mai târziu să se desfăşoare un spectacol folcloric la Centrul De Cultură şi Artă Timişoara.


În aceeaşi seară, de la ora 20.00, la clubul Daos vor avea loc concerte ska-punk cu Ska-nk, Garagatze și Just Another Lie, iar în 9 mai în aceeaşi locaţie vor avea loc concerte metal cu Krepuskul, The Hourglass, CRIMENA, Damage Case, Tenebros și Crossbone.

În data de 8 mai, în sala festivă a Centrului de Cultură şi Artă din Strada E. Ungureanu, va avea loc de la ora 18.00 un spectacol-lecţie de folclor intitulat „Muzica populară e cool”, la care participă ansamblul profesionist „Banatul” şi tinerii interpreţi Georgiana Viţa, Ciprian Pop, Roxana Chiriţă şi Alin Turculescu, la care intrarea este liberă. (Liana Păun)

Duminică, 10 mai, de la ora 21.00, în clubul El Che va avea loc un concert reggae cu One Lion, Megga Dillah și Serious Dub, iar în 12 mai va fi seară hip-hop în Daos cu Fentam Terra, ECHO, Swyzz Official & Tyrin, Abel Cain & 3FUN, Dax, LilX & Zmarty, Dj Kuky & Happy Flow și Mi-tzu & Elarith.

În data de 13 mai în aceeaşi locaţie va fi un concert folk cu Marion Kräutner și Mihai Pascu; Mihai Nistor, Bogdan Racz, Irina Nica & David Rogojan și Cocktail Acoustic, iar în 14 mai, de la ora 18.00, va avea loc un concert în aer liber în curte la Facultatea de Arte Plastice şi Design cu We Singing Colors, Sonatic, The Case, Flare, The Travellers și A.L.L. Friends Band. În 15 mai, manifestările continuă cu un concert în aer liber cu Luna Amară, Mercedes Band, Razna, FronT, Mind[s]peak și BEAR, iar la finalul secţiunii de muzică în 16 mai vor concerta Robin and the Backstabbers, care recent au lansat videoclipul piesei Muzica în cântece, ce anunţă apariţia celui de-al doilea material discografic al trupei. Intrarea este liberă la toate evenimentele.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.