Aproape 1.000 de sancțiuni pentru șoferii timișeni în doar patru zile. Pentru...

Aproape 1.000 de sancțiuni pentru șoferii timișeni în doar patru zile. Pentru ce s-au dat cele mai multe amenzi

0
DISTRIBUIȚI

rutiera 18

Timp de patru zile, în această săptămână, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, aplicând aproape 1.000 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi.

Astfel, au fost întocmite 11 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 961 de sancţiuni contravenţionale, 470 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 216 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Au fost reţinute în vederea suspendării 32 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitele legale de viteză.


De asemenea, au fost retrase 23 de certificate de înmatriculare.

În zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.