Artă din peste 100.000 de capace de plastic, expusă pe o stradă...

Artă din peste 100.000 de capace de plastic, expusă pe o stradă din Timișoara. Cât timp puteți vedea ineditele tablouri GALERIE FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-79096796">

tablouri din dopuri de plastic (3)

Voluntarii din cadrul Asociației EcoStuff România, cei care au realizat și podul din sticle de plastic peste Bega, au „ridicat” aseară, pe strada pietonală Mărășești, cele opt tablouri realizate din dopuri de plastic.

Inedita expoziție de pe peretele exterior al Spitalului Militar din Timișoara va putea fi văzută timp de două săptămâni, până pe 24 mai.

Acțiunea face parte din proiectul “Urban Intervention TM”, care presupune redarea temporară către comunitate a unor spații din Timișoara sub formă de artă mai mult sau mai puțin convențională. “Proiectul presupune crearea a cinci instalații urbane folosind în special materiale reciclate, prin care dorim să atragem atenția asupra importanței protecției mediului și să-i încurajăm pe timișoreni să privească deșeurile ca resurse, pentru dezvoltarea sustenabilă a comunității locale”, transmit reprezentanții asociației.

Tema expoziției de pe strada pietonală Mărășești este „Timișoara.Mediu.Artă.Participare”, iar cele opt tablouri mozaic au fost propuse de timișoreni prin intermediul unui concurs de idei.

Foto: Adrian Pîclișan

2 COMENTARII

  1. Ceea ce vedeti dv pe aleea pietonala tablouri din capace de plastic, pe canalul Bega poduri din sticle de plastic si toate celelalte prostii nu inseamna arta.
    Am ajuns intr-o situatie de plins
    Am primit de la generatiile vechi cladiri si alte edificii care au rezistat zeci si sute de ani iar noi lasam generatiilor viitoare aranjamente din PET-uri sau sarme indoite ori turnulete la vilele tiganest care nu rezista nici citeva zile.
    Nu stiu cum sa numesc aceasta atitudine a autoritatilor: prostie, incompetenta
    Daca protestezi impotriva poluarii vine in numele autoritatii cite un individ la care numai haina merita respect si tine in mina o brosura spunindu-ti ca potrivit legii nu ai dreptul sa iti ceri dreptul la viata decenta.
    Inainte de 1989 cel putin romanismul impunea respectul fata de valorile autentice.
    Joaca asta cu asa zisele tablouri din capace de plastic tinea de virsta copilului la gradinita.
    Cei care aclama asemenea asa zisele tablouri din capace de plastic nu au minte nici de clasa primara.

    • Poate expunem vreo opera de arta, din partea dumneavoastra.
      Imi pare rau ca nu ati incercat sa faceti vreo sculptura de creta (sigur ati halit-o pentru invoire) sau suntem in alt film.
      Poate aveti dreptate si trebuie expus vre-un clasic donat de marea d-mna avocat care s-a invatat sa fie prea mult contra …
      Statuia Iron Maiden sau concertul de Craciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.