Asociația Floriștilor Români se lansează la Timişoara. Ce îşi propune noua structură...

Asociația Floriștilor Români se lansează la Timişoara. Ce îşi propune noua structură şi ce spectacol INEDIT va organiza în centru

0
DISTRIBUIȚI

umbrele colorate

Eveniment special la Timişoara, în cadrul festivalului Timfloralis, aflat la prima ediţie.
„Pentru a crea o educație a spiritului estetic la nivel social în ceea ce privește arta florală, se va lansa, cu prilejul festivalului Timfloralis din Timișoara, Asociația Floriștilor Români.


Organizația își propune să reunească floriști din toată țara, care să reprezinte arta florală în spațiul public și să o integreze în stilul de viață cotidian”, anunţă Primăria Timişoara.

Municipalitatea mai informează şi că pe parcursul celor trei zile ale festivalului Asociația Floriștilor Români va derula activități care vor avea în prim-plan atenția pentru arta florală. Mai exact, curioşii care vor lua parte la festival vor avea ocazia inedită să vadă un cooking show unde elementele de decor floral vor face parte din ingredientele pentru preparatele culinare, un workshop pentru mămici și copii care vor învăța să îmbine câteva elemente de design floral, unul pentru profesioniștii din domeniu, și o prezentare de modă unde vestimentația va fi combinată cu accesorii florale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.