Autovehicule furate din străinătate, introduse fraudulos în țară. Cum le-au depistat polițiștii

Autovehicule furate din străinătate, introduse fraudulos în țară. Cum le-au depistat polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

vama naidas

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au depistat în acest week-end două autovehicule furate din Austria şi Slovacia. Pe 1 mai, la prânz, la Punctul de Trecere a Frontierei Naidaş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor la frontieră, cetăţeanul sârb M.S.


în vârstă de 31 de ani, cu o motocicletă marca KTM înmatriculată în Serbia. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit că acesta figurează în baza de date semnalat ca fiind furat din Austria. Barbatul a declarat că a cumpărat motocicleta de la un conaţional şi nu ştia că aceasta era furată.

Duminică, în același Punct de Trecere a Frontierei, Naidaş, s-a prezentat un cetăţean sârb în vârstă de 49 de ani la volanul unui autoturism marca Skoda-Felicia înmatriculat în Serbia. Polițiștii români au descoperit că mașina fusese furată din Slovacia. La fel ca şi conaţionalul său, cetăţeanul sârb a declarat că a cumpărat autoturismul de la un vecin din Serbia în anul 2014 şi nu ştia că acesta era furat.

”Pe numele celor doi conducători auto poliţişţii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, au transmis oficialii Poliției de Frontieră Caraș Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.