Braconieri prinși la pescuit, în plin sezon de PROHIBIȚIE. Ce cantitate au...

Braconieri prinși la pescuit, în plin sezon de PROHIBIȚIE. Ce cantitate au confiscat polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

peste

Poliţiştii de frontieră de la Moldova – Veche au prins doi braconieri care pescuiau în zona de protecţie a Parcului Natural Porţile de Fier, deși se știe că a fost instituită perioada de prohibiție.
Braconierii au ieșit la pescuit noaptea. ”Sâmbătă,  în jurul orei 22,00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova – Veche au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii braconajului piscicol.


Pe timpul desfăşurării acţiunii au fost depistate două persoane care desfăşurau activităţi de pescuit comercial în zona de protecţie a Parcului Natural Porţile de Fier, la aproximativ 30 de metri de malul românesc al fluviului Dunărea, desi ne aflam in perioada de prohibitie”, au transmis polițiștii de frontieră.

Cele două persoane aveau asupra lor cantitatea de 30 de kg de peşte specia caras.

Pe numele celor doi bărbaţi poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de pesciut comercial în habitate piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţiutoare acvatice, în perioada de prohibiţie şi în zone de protecţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.