Cântărețul Vlada Misici, ridicat de DIICOT pentru trafic de minore. Vezi ce...

Cântărețul Vlada Misici, ridicat de DIICOT pentru trafic de minore. Vezi ce alte acuzații deosebit de grave investighează anchetatorii UPDATE 1 Declarația de la intrarea la audieri

3
DISTRIBUIȚI

mascati-caini

Polițiștii de la Crimă Organizată Timișoara împreună cu mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au descins în această seară la locuința cântărețului Vlada Misici, din Șag, cât și la Club 28, pe care acesta o deține în Timișoara. Perchezițiile unt făcute în cadrul unui dosar instrumentat de DIICOT în care Vlada Misici și alți doi angajați de ai săi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, dar și viol în scopul de a determina victima să practice prostituția.


Anchetatorii îi suspectează pe cei trei de faptul că sub paravanul clubului, mai multe tinere erau, inclusiv minore, erau determinate să întrețină raporturi sexuale cu diverși clienți, oprindu-li-se o parte dintre bani. La ieșirea din locuința sa, Vlada Misici a declarat că nu a comis nimic ilegal și că nu s-a întâmplat nimic în clubul său și că este nevinovat. În anul 1990, cântărețul a mai fost anchetat de „Crimă Organizată” pentru acuzații similare.
„Eu am fost un om corect, n-am făcut nimic din ceea ce se spune, n-am obligat pe nimeni la nimic. Dacă nu eram corect, n-aș fi putut ține o afacere vreme de 22 de ani”, a declarat muzicantul Vlada Misici.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Dus de polițiști la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri, Vlada Misici a susținut că „nu ştiu pentru ce sunt adus. Vom afla. Cele două fete pe care le-au luat de la bar sunt angajate cu carte de munca, nici vorbă de proxenetism sau prostituţie. Nici vorbă (să fie prostituate în bar, n.a.). Cine să le oblige? În 21 de ani, de când am bar de noapte, nu am avut probleme de genul ăsta”.

UPDATE 2 Vlada Misici, alături de mai multe persoane vizate în dosar, vor fi prezentați instanței, în această după-amiază, cu propunere de arestare preventivă.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.