Capitala contrabandei de pe Clisura Dunării se transformă în port turistic. Vezi...

Capitala contrabandei de pe Clisura Dunării se transformă în port turistic. Vezi ce achiziţie a făcut CJ Caraş Severin

0
DISTRIBUIȚI

vaporas 1

Comuna de pe malul Dunării care a fost cap de pod în traficul cu combustibil în timpul embargoului impus sârbilor, va deveni port și punct de atracție turistică. La Pojejena sunt așteptați turiștii să se plimbe cu vaporașul.

Consiliul Județean Caraș Severin a alocat 150.000 de lei pentru majorarea capitalului social a unui SRL care-i aparține.


SC Eoliana Caraș SRL, societatea Consiliului Județean Caraș Severin, se va implica în amenajarea portului turistic de la Pojejena. ”La Pojejena va ajunge un vaporetto modern, care va asigura transportul populaţiei şi al turiştilor pe cursul fluviului Dunărea. Ambarcaţiunea a fost realizată de Şantierul Naval Orşova. Totodată, am scos la concurs şi posturile pentru echipajul acestui vaporetto, Baziaş 1, pentru că aşa se numeşte, întrucât va fi şi un Baziaş 2. Dupa ce acest concurs va fi adjudecat, echipajul va aduce nava de la Orşova. Consiliul Judeţean Caraş-Severin a fost aplicantul proiectului transfrontalier in cadrul caruia s-a facut achizitia iar parteneri sunt Consiliul Local Pojejena şi Municipalitatea Kladovo, Serbia”, a explicat Sorin Frunzăverde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.