Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s va primi titlul de Cetăţean de Onoare al...

Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s va primi titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului Timiş de ziua lui. Cum a fost stabilită locaţia

0
DISTRIBUIȚI

popas 07_resize

Este oficial, consilierii judeţeni au decis că cel de-al treilea cetăţean de onoare al judeţului Timiş va fi cosmonautul Dumitru Prunariu. Acordarea disctinciţiei a fost votată în mod oficial la ultimul plen, care a avut loc joi. Tot atunci au fost discutate şi ultimele detalii vizavi de pregătirile pentru acordarea aceleiaşi distincţii către caricaturistul Ştefan Popa Popa’s.


Vă reamintim că la anunţul conferirii titlului, artistul a avut o reacţie dură la iniţiativa Consiliului Judeţean Timiş. Popa’s a declarat pentru PRESSALERT că „ce să vă spun? Eu mai am titlul acesta și de la alte județe Mehedinți, Hunedoara, Alba, Bistrița. S-au deșteptat și ei acum. Eu am rămas surprins că sunt al doilea om care îl primește. Primul e un om care vine și ia bani, eu cred că aduc bani județului nostru. Eu nu înțeleg de ce Daniel întârzie să îl canonizeze pe Arsenie Boca. Nu știu de ce i se dau bani. Șefii din Ortodoxie sunt cu mâna întinsă. Eu nu am văzut unul care să nu ceară bani. Nu asta e Ortodoxia, Ortodoxia e cu totul altceva. Eu cred că oamenii ăștia se cer afară”. În urma discuţiilor dintre aleşii judeţeni, Popa’s va primi titlul în data de 11 iunie, de ziua lui, atunci când va avea loc şi o expoziţie cu operele artistuli. Festivitatea va avea loc la Palatul Baroc, după cum a explicat şeful CJT Titu Bojin, care a spus că „o facem acolo că să nu mai avem discuţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.