Cele mai scumpe și luxoase case din Timișoara. La ce preț ajunge...

Cele mai scumpe și luxoase case din Timișoara. La ce preț ajunge o proprietate nouă și spațioasă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-422644648">

casa rpc

Cele mai scumpe vile scoase la vânzare în Timișoara oscilează între bunul gust desăvârșit și limita kitsch-ului. Dacă în Capitală se cere și 2 milioane de euro pe o vilă, în Timișoara prețurile cerute de proprietari nu trec de 850.000 de euro.

Cea mai frumoasă proprietate scumpă scoasă la vânzare în perioada aceasta e o vilă situată în zona Braytim, cu opt camere, finalizată în 2008, pentru care se cer 850.000 de euro. Casa cu piscină are o suprafață utilă de circa 500 de metri pătrați (împărțită pe demisol, parter și două etaje), iar terenul se întinde pe 2.500 de metri pătrați. La ultimul etaj se află un apartament ce poate funcționa independent de restul casei, compus din living cu bucătărie deschisă, dormitor și baie. Acesta dispune de acces pe acoperiș, unde poate fi amenajată o terasă.

O vilă din 1996, construită în zona Mehala, se vinde cu aceeași sumă. Casa are două etaje, 12 camere, o suprafață utilă de 500 de metri pătrați și teren de 3.000 de metri pătrați.

În zona Lipovei – Iulius Mall, o altă casă complet mobilată și utilată, cu opt camere, poate fi achiziționată cu 750.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.