Cinci tipuri de oameni pe care i-aș exila pe Marte

Cinci tipuri de oameni pe care i-aș exila pe Marte

1
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

În viață vin multe momente în care ai de ales între a-ți ține gura închisă ca să păstrezi niște lucruri – oameni, un job sau o relație despre care încă mai crezi greșit că îți aduc fericirea, deși zi de zi îți dau dureri de stomac, și a pune cărțile pe masă. A demarca exact ca pe hartă. Aici sunt eu. Cu viața mea, sentimentele, alegerile mele, cu nevoile mele, cu calitățile și defectele mele. Pe scurt, astăzi, am decis să las politica la o parte să mă rup de actualitate și să vă scriu despre ceva ce trăim zi de zi. Din păcate, văd prea des în jurul meu oameni stresați și deprimați, din cauză că pe dinăuntru sunt invadați de frici și idei care le fac rău, iar în jurul lor au doar oameni care le dau șuturi în fund, în vreme ce în față le zâmbesc. În cele ce urmează o să vă prezint, pe scurt, cinci tipuri de oameni enervanți, dezgustători,needucați și penibili și care cred că ar trebui să înțeleagă că premiul Nobel nu se dă pentru prostie și că bagatul nasului în treburile altora nu te ajută să ai o siluetă de vis.

1.


Medicul clarvăzător: adică omul care le știe pe toate și deși niciodată nu înțelege ceea ce spui sau faci, își dă cu parerea neîtrebat îți dă sfaturi gratuite, ba chiar își permite să te insulte dacă îți permiți să îi spui că părerea lui nu contează.

2. Tâmpiții cronometru: mereu cu ochii pe tine. Câți ani mai ai, cât câștigi, cu cine îți zâmbești. Pe scurt, genul de neom care vine cu teorii despre vârsta la care trebuie să te căsătorești, despre câți bani ai nevoie ca să fii fericit, despre cu cine faci tu sex, când el bietul habar nu are care îți e al doilea prenume. Prea penibili ca să vă transmit ceva.

3. Politicianul uns cu toate alifiile, prost și avid de funcții. La nivel național sau local e plin de astfel de specimene, unele mai discrete, altele, din contră, pline de ele și de amintirile realizărilor din trecut. Sper doar ca românii să iasă masiv la vot în 2016 și să am plăcerea să nu vă mai scriu numele în știri. Și nu ar fi rău ca unii din voi să vă amintiți că funcțiile nu țin loc de cei șapte ani de acasă

4. Curva deghizată în șefă, profesionistă sau femeie de casă. Femeia relativ frumoasă, dar prostuță profesional, urâtă la caracter și spălată rău pe creier că în viața trebuie să ai mulți bani, care e bine să vină de la un bărbat. Cum lumea e plină de bărbați cu bani care vor un tablou frumos lângă ei, mai nou și mai vechi e plin de niște nimeni care se dau mari cunoscătoare în orice. Îmi plac deosebit moacele lor de virgine care se uită timide la orice depășește sfera celor doi neuroni pe care îi au activi.

5. Aruncătorii de rahat. Adică oamenii ăia care nu cred că alții pot fi fericiți cu puțin și vin să îți vândă idei despre cum ai tu nevoie de aia și de ăla și de vacanțe și te miri mai ce ca să fii fericit. Ei au și nu sunt, dar tot nu pricep că pământul ăsta e mai mare decât văd ei când se uită pe fereastră și că unii oameni sunt mai isteți ca ei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.