“Cochete pe biciclete”, parada timișorencelor elegante care iubesc mersul pe două roți....

“Cochete pe biciclete”, parada timișorencelor elegante care iubesc mersul pe două roți. Când are loc pedalarea prin oraș

0
DISTRIBUIȚI

1780774_10152052396316610_4526905852001506606_n

Timișorencele care iubesc mersul pe două roți sunt invitate la o pedalare pe străzile orașului care le este dedicată. Voluntarii “Verde pentru Biciclete” pregătesc o nouă ediție a evenimentului “Cochete pe biciclete”, care în acest an a ajuns la ediția cu numărul cinci. Acțiunea la care sunt așteptate să participe sute de timișorence elegante, alături de admiratorii lor, va avea loc duminică, 24 mai, de la ora 10.00, punctul de întâlnire fiind platforma Timco de pe strada Circumvalațiunii.

“Am observat că sunt din ce în ce mai multe timișorence care adoptă bicicleta ca mijloc de transport zilnic, fie că merg la locul de muncă sau ies la o plimbare cu prietenii.


Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți. Acestea sunt motivele pentru care “Verde pentru Biciclete” pregătește și în acest an un eveniment destinat celebrării feminității”, a declarat, astăzi, Romina Faur, coordonator “Verde pentru Biciclete”.

Participantele vor parcurge în cadrul pedalării un traseu de aproximativ zece kilometri pe străzile orașului, înainte de pedalare cele mai cochete doamne și domnișoare pe biciclete vor fi premiate. Astfel, participantele pot primi vouchere la o clinică dentară, vouchere de consumație, coșuri de biciclete, articole de îmbrăcăminte sau accesorii, abonamente la o sală de fitness sau vouchere pentru recondiționarea bicicletei.

De asemenea, biciclistele vor participa și la o clasă de pilates susținută în aer liber și vor putea admira ținute create special pentru bicicliste atât la eveniment, cât și în cadrul celui de-al doilea ghid de stil pentru bicicliste, singurul de acest tip realizat în țară. La final, participanții vor poposi în Parcul Poporului, locul perfect pentru picnic, expoziții de produse pe tematică ciclistă, de unde pot cumpăra produse specifice și prăjituri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.