Concert aniversar cu surprize pus la cale de rockerii de la Cargo....

Concert aniversar cu surprize pus la cale de rockerii de la Cargo. Vezi cine va cânta în deschiderea evenimentului

3
DISTRIBUIȚI

cargoMuzicienii care alcătuiesc formaţia Cargo vor susţine un concert special cu ocazia aniversării a trei decenii de existenţă a trupei, duminică 7 iunie, seara, în cadrul manifestărilor Serbările Timişoreana, care vor avea loc în parcarea Iulius Mall.

„Spectacolul nostru va începe la ora 20.00 cu nişte invitaţi speciali. În deschiderea noastră vor cânta cei de la Kiss Forever Band, din Ungaria. Vom avea parte şi de câteva surprize, pe care nu vrem să le dezvăluim.


Ceea ce pot spune este că vom avea un spectacol deosebit, cu efecte speciale, cu lasere, cu motoare. Fiind un concert aniversar am pregătit o trecere în revistă a celor trei decenii de existenţă a trupei“, ne-a declarat Adi Bărar, liderul trupei Cargo. Formaţia maghiară Kiss Forever Band a luat naştere în 1995 şi a susţinut o serie de concerte în întreaga lume.

După aniversarea de la Timişoara, rockerii de la Cargo vor susţine şi un recital extraordinar la Bucureşti, în 11 iunie, în cadrul festivalului Metalhead Meeting, care va avea loc la Cotroceni Open Air. Fanii Cargo au toate motivele de bucurie, căci pe lângă aceste concerte aniversare trupa pregăteşte şi lansarea unui DVD. „Se munceşte din greu la acest DVD, pe care îl vom lansa cu siguranţă pe parcursul acestui an“, a mai adăugat Adi Bărar.

Trupa Cargo s-a înfiinţat la Timişoara, în toamna anului 1985. Formaţia a câştigat anul trecut premiul de excelenţă în cadrul Media Music Awards, eveniment care s-a desfăşurat la Sibiu. Premiile au fost acordate, în mod transparent, artiştilor care au avut, în ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio şi TV, pe baza statisticilor Media Forest. Premiul de excelenţă le-a fost înmânat celor de la Cargo chiar de către Klaus Iohannis.

Foto: Cosmin Cimil

3 COMENTARII

  1. fara Ovidiu si cu tot felul de efecte care n-au nicio treaba cu rock-ul, au fost, sunt si vor ramane zero pentru mine. Cargo a incetat sa existe in 2003… tot ce incearca nea barar si compania = „blowing in the wind”. Nu vad un motiv pentru care as merge la un concert Cargo, mai ales acum cand am posibilitatea sa ascult piesele in interpretarea Kempes ^^ Si cand ma apuca nostalgia, am albumele alea din vremea in care baietii astia chiar produceau muzica de calitate (Povestiri din gara, DESTIN si Ziua Vrajitoarelor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.