Concerte EXPLOZIVE cu Delia şi Corina în centrul Timişoarei. Când vor urca...

Concerte EXPLOZIVE cu Delia şi Corina în centrul Timişoarei. Când vor urca pe scenă Horia Brenciu și Loredana Groza GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>concert (10) [1024x768]În paralel cu evenimentele muzicale majore care au loc în acest wekend în oraşul nostru, un lanţ de magazine din ţara noastră organizează în Piaţa Victoriei o suită de manifestări ce includ printre altele şi concerte. Fiind vorba de câţiva artişti „în vogă“ printre ascultătorii de radiouri comerciale din ţara noastră, unii dintre artişti nu se sfiesc să facă playback. În prima seară, pe scena din Centru au „prestat“ Delia, Willmark şi Corina, nume care nu mai au nevoie de nici o prezentare în rândul consumatorilor de muzică de tipul „gumă de mestecat“.

Tot ieri, pe scenă au mai fost prezenţi şi cei de la Phaser. Pentru următoarele două seri, la faţa locului se mai pregătesc recitaluri cu Desant, Anastasia, Horia Brenciu (duminică) sau Loredana Groza (sâmbătă). Alături de concerte, evenimentul include şi câteva concursuri, o seară cosmică în compania astronautului Dumitru Prunariu şi multe alte activităţi de genul „de toate pentru toţi“. Din peisaj lipsesc maşinuţele electrice, căluşeii şi caruselul. Dacă ar fi fost prezente şi acestea, bâlciul era unul de senzaţie…..

Foto: Daniel Sandu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.