Concertul Robin and the Backstabbers a făcut SENZAȚIE la Studentfest în acest...

Concertul Robin and the Backstabbers a făcut SENZAȚIE la Studentfest în acest an. Când revine trupa la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-642215402">

studentfest (2)Ultima seară a festivalului Studentfest din acest an, cea desfăşurată sâmbătă, le-a adus melomanilor un eveniment deosebit, în cadrul căruia muzicienii de la Robin And The Backstabbers şi-au lansat cel de-al doilea album din carieră, Arhanghel`sk“. Formaţia al cărei solist vocal este Robin Proca are o serie de fani în Timişoara iar acest lucru s-a văzut şi în Curtea Facultăţii de Artă Şi Design, unde melomanii i-au primit cu braţele deschise pe muzicieni. Concertul formaţiei a fost unul din cele mai aşteptate evenimente din ediţia Studentfest-ului pe anul în curs. Înaintea concertului, la faţa locului a avut loc concertul participanților înscriși la atelierul de trupe al festivalului. Pe parcursul ultimei zile a Studentfest-ului din acest an s-au mai desfăşurat o serie de acţiuni interesante, printre care Workshop-ul „FABRICăm Piața Traian”, un performance de pictură în curtea Facultății de Arte și Design cu Ștefania Crișan și Andreea Medar, prezentarea „Instalații și creații vizuale”, un spectacol de teatru la Sala Thespis, o prezentare de modă în mansarda Facultății de Arte și Design şi diverse proiecţii de filme.

Robin and the Backstabbers vor mai reveni în oraşul nostru cu un recital care va avea loc în cadrul festivalului Music Travel Folk Festival, care se va desfăşura în perioada 4 – 6 iunie La Căpiţe.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.