CONCURS PRESSALERT.ro te trimite cel mai tare eveniment al verii! Cum poți...

CONCURS PRESSALERT.ro te trimite cel mai tare eveniment al verii! Cum poți câștiga o invitație pentru două persoane la Revolution Festival

0
DISTRIBUIȚI

djfresh

PRESSALERT.ro îți oferă șansa de a câștiga unul din cele șase seturi de câte 2 bilete pentru toată perioada Revolution Festival, care se va desfășura în perioada 30-31 mai , la Muzeul Satului din Timișoara. Cei care doresc să intre în concurs trebuie să dea like paginii de Facebook a PRESSALERT și să se înscrie la Newsletter împreună cu un prieten, iar apoi să trimită un mail pe redactia@pressalert.ro cu subiectul „Concurs Revolution”, care să conțină numele conturilor de Facebook și adresele de mail înscrise pentru newsletter. Înscrierile se pot face până în data de 28 mai a.c., ora 24, urmând ca în 29 mai să fie anunțați câștigătorii.

Revolution Festival propune audienței artiști de cea mai bună calitate, atât internaționali, cât și locali. Ei vor aduce aprope de public parte din vibe-ul și atmosfera EXIT și Sea Dance, care au devenit faimoase în întreaga lume! La Timișoara a decis să facă „revolutie” șarmantul DJ Fresh! Acesta va prezenta în fața publicului hituri de drum and bass și dubstep, piese ce au ocupat, pentru prima oară în istorie, locul întâi în topurile muzicale din Marea Britanie. De asemenea, sunt anunțate nume mari, precum Noisia, Sabaton, Modestep şi alte staruri internaţionale,care vin la prima ediţie Get EXITed Revolution Festival.

Revolution Festival este împărțit în mai multe zone.


În prim-plan este scena principală care portă numele de Music Guru, urmată de Electric Apex, scenă de unde vor răsuna cele mai tari sound-uri electronice. Ritmuri de salsa, mambo, samba sau rumba se vor găsi la Cubalkan, care se află sub tutela cubanezului Choma Sumbu Garcia, care este responsabil pentru faimoasa scenă latino de la EXIT. Petru cei care doresc vibrații pozitive și sunete reggae, dub și dancehall, scena Zion Love este locul ideal de la Revolution Festival. Cei care vor să danseze pe muzică aleasă chiar de ei vor putea face acest lucru, purtând căști, în cadrul petrecerilor silent disco. Acestea se vor ține în ambele zile ale festivalului, fiind găzduite la scena Ghost Music. Arta cinematografică își va avea locul la Videorama, zona unde se vor proiecta cele mai spectaculoase showuri live filmate la EXIT și Sea Dance. Revolution Festival va găzdui și zona Foodinon, unde petrecăreții vor putea să-și încarce bateriile pentru a putea să danseze toată noaptea.

Porțile festivalului Get EXITed Revolution se vor deschide la ora 19 și nu se vor închide decât la răsărit, în jurul orei 6. Locația de la Muzeul Satului a fost aleasă în așa fel încât să poată să găzduiască un public numeros, care va avea ocazia să asculte concertele unora dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Biletele se găsesc în rețelele www.eventim.ro și www.myticket.ro. Pentru o perioadă limitată, prețul unui abonament valabil pentru ambele zile este de 49 de lei. După ce biletele „early-bird” sunt epuizate, prețul va crește la 69 de lei. pentru un abonament Pentru cei care au de gând să-și cumpere un bilet la EXIT, avem o veste bună. Aceștia vor avea accesul liber la EXITed Revolution Festival, iar tot ceea ce trebuie să facă este să vină cu biletul de EXIT la Muzeul Satului Bănățean pe 30 și 31 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.