Consilierii judeţeni, speriaţi de ancheta DNA pentru finanţarea ILEGALĂ a echipei Poli....

Consilierii judeţeni, speriaţi de ancheta DNA pentru finanţarea ILEGALĂ a echipei Poli. Ce măsură de siguranţă vor să adopte cu bani publici

1
DISTRIBUIȚI

bojin si patriarhu04_resize

Ancheta DNA legată de finanţarea ilegală a echipei de fotbal patronate de Marian Iancu, FC Politehnica Timișoara, a devenit un motiv numai bun ca aleşii judeţeni din actualul mandat să discute despre cea mai bună modalitate de apărare. Dacă în urmă cu câteva luni consilierii locali din Timişoara au votat pentru contractarea unei firme de avocatură care să reprezinte municipalitatea în proces, subiectul a fost deschis şi de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin.

Bojin spune că „legat de procesul cu dosarul Poli, am discutat cu cei de la Juridic şi am solicitat şi vă cer un vot liber, deschis, dacă dânşii consideră, având în vedere că e ultima instanţă, având în vedere că se discută de posibilitatea de a fi recuperată suma de la Iancu, de la masa credală.


Dacă sunteţi de acord pentru posibilitatea luării şi unuii avocat. Vă solicit şi, dacă sunteţi de acord, dacă domnul Ardelean consideră necesar să fim de acord cu angajarea unui avocat punctual pe această speţă, având în vedere că la momentul respectiv o parte dintre noi am fost şi consilieri judeţeni, sunt juriştii care probabil vor verifica dacă există vreo semnătură a Serviciului juridic, a fostului secretar. Am zis să nu se considere sunt nicio formă că nu ne străduim să facem tot ce se poate face pentru a putea prezenta situaţia reală la acest proces. Dacă vor considera necesar, dânşii să decidă în funcţie de ce materiale au, ce susţinere”. Deocamdată discuţiile au rămas unele de principiu, iar contractarea unui avocat nu a fost încă supusă la vot.

La finele lunii aprilie, Constantin Ostaficiuc, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost chemat la DNA unde a aflat că a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu în dosarul legat de finanţarea FC Politehnica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.