Consilierul local Geană i-a dat o veste ŞOCANTĂ primarului Robu la PRESSALERT...

Consilierul local Geană i-a dat o veste ŞOCANTĂ primarului Robu la PRESSALERT LIVE VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

nistor geana

Revoltă în rândul a doi consilieri locali, în această seară, la PRESSALERT LIVE, vizavi de modul în care edilul-şef Nicolae Robu gestionează relaţia cu aleşii locali. Invitaţi în cadrul emisiunii, pesedistul Dan Idolu şi reformatorul Nistor Geană s-au arătat nemulţumiţi de jignirile repetate de care aleşii locali au parte de la Robu în cadrul şedinţelor CLT.

După ce a ultimul plen a cerut ca insultele edilului, care este doar invitat la şedinţele CLT să fie judecate de alţii locali, Nistor Geană a spus în această seară că „ieşirile domnului primar nu au fost primele cu domnul Idolu.


Au fost destule cu noi, ridicând vocea. Eu mai spun o dată, este vinovat, el nu are niciun drept asupra noastră să ne întrerupă, din contră, preşedintele de şedinţă trebuie să îl întrerupă când o ia pe alte căi. Pe mine m-a deranjat de fiecare dată şi de data asta nu am putut să mă abţin şi să cer ca dacă mai au loc astfel de atitudini să fie analizate de consiliul lcoal. L-am atenţionat că sala de consiliu nu este un amfiteatru cu studenți. Nu este şedinţă să nu fie împunsături, să nu se politizeze. Eu cred că primarul ar trebui să aibă acelaşi statut ca şi preşdintele, să fie apolitic. El este administrator”.

Consilierul a spus că este necesar ca edilul să nu uite că PC, partid din care el a făcut parte, i-a făcut campanie electorală în timpul alegerilor din 2012, atunci când PC, PNL şi PSD formau USL, alianţă pe listele căreia liberalul Robu a ajuns primar.

Mai mult, Geană a adăugat şi că „din păcate, la ultima întâlnire pe care am avut-o cu 10 sau 12 preşedinţi de consilii consultative de cartier, am primit semnale şi ni s-a spus în faţă un fapt care mă pune pe gânduri – îl regretă pe primarul Ciuhandu. Incredbil. Îl regretă pentu că primarul Ciuhandu a fost mai receptiv la problemele cartierelor. Preşedinţiile de consilii aveau oricând uşa deschisă la el. De când domnul Robu este primar trebuie să să înscrie în audienţă şi să stea 30 sau 60 de zile”.

3 COMENTARII

 1. acest consilier local, Geana, din pacate, vorbeste tot timpul prostii. S-a aberat in ultimul plen de Consiliu Local ca daca primarului nu-i tace gura, sa nu mai fie invitat in plen. Fara macar sa aiba habar ce scrie in legea administratiei locale….

  referitor la PC, ei sunt prin definitie o mana de oameni….condusi de o nevrotica de Maria Grapini, care vorbeste si scrie numai lucruri traznite.

  Consiliile de Cartier nou alese sunt ale PSD, care si-a chemat membrii de partid la alegeri si au ca tema sa dea in primar….

  toata lumea recunoaste ca primarul e nevrotic, narcissist, etc…dar sa spui ca il regreti pe Ciuhandu, CARE NU A FACUT NIMIC IN ULTIMUL MANDAT, e deja prea mult…

 2. Dar cu jignirile aduse „netimisorenilor”‘ cum ramane?.
  El ii jigneste iar voi, toti, ii ignorati pe toti romanii.
  Rusine sa va fie!
  Ameno!

  • Culmea stiti care e? Eu sunt netimisorean si nu m-am simtit jignit… Jigniti au fost doar cei care s-au simtit cu musca pe caciula.. sa inteleg ca dumneavoastra faceti parte din aceia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.