Ritualuri de primar: cum se pregătește Nicolae Robu pentru a apărea în...

Ritualuri de primar: cum se pregătește Nicolae Robu pentru a apărea în fața camerelor VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pnl (2)

Ce poate face primarul Timișoarei, Nicolae Robu, cu smartphone-ul din dotare? În afară să se dea pe internet de mii de euro în vacanțe exotice.


Ei bine, răspunsul l-a aflat mare parte a presei, vineri, imediat după conferința de presă săptămânală de la sediul PNL.

Preocupat tare de aspectul exterior, Robu nu dă interviuri până nu se dichisește. Mai mulți cameramani și jurnaliști au asistat, vineri, la rutina de frumusețe a edilului, care, până să accepte să fie filmat în timp ce răspundea întrebărilor, a scos telefonul din buzunar și, oglindindu-se în ecranul înfoliat special ca să reflecte imaginea, și-a trecut mâna prin păr de mai multe ori, aranjându-și freza.

3 COMENTARII

  1. Nu mi-amintesc ca macar unul dintre profesorii mei distinsi -de Politehnica- sa fi avut asemenea „preocupari”. Nici chiar arbitrul elegantei D-l profesor Cartis. Modestia face parte din categoria virtutilor obligatorii ale inginerului.

  2. Penibil, penibil, penibil…
    Oare „nevasta” lui nu isi da seama de asta ? Se spune ca sotul e oglinda sotiei…
    Groaznic ! In afara de titulatura de „nevasta de primar” omul asta nu poate oferii sotiei decit momente PENIBILE. Sau poate saraca femeie se ascunde de public , de rusinea care i-o provoaca celebru clown. Ce simteminte trebuie sa aibe saraca femeie ! Un narcist , un psihopat, coleric si un zero (nulitate) in fata nu numai a unui oras intreg ci si in toata tara. A devenit batjocora intregii tari. Si pe asta il numim politician ? Halal. Mie mi-e rusine de el , dar mai saracii femei (nevasta)….. De unde pina la venirea lui ma mindream ca sint timisorean , acum nici nu mai indraznesc sa soptesc asa ceva. Am ajuns de risul lumii… Si unde mai pui ca nici nu e timisean acest mascarici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.