Declarația TUPEISTĂ a lui Frunzăverde, după perchezițiile DNA. Cum explică fondurile alocate...

Declarația TUPEISTĂ a lui Frunzăverde, după perchezițiile DNA. Cum explică fondurile alocate primăriilor în dosarul voturi pentru Iohannis

4
DISTRIBUIȚI

sorin_frunzaverde pdl

DNA a descins, astăzi, la sediul Consiliului Judeţean Caraş Severin şi la vila preşedintelui instituţiei, liberalul Sorin Frunzăverde, care este principalul suspect al unui dosar în care este investigat pentru faptul că, între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale, ar fi făcut presiuni asupra primarilor din mai multe comune din Caraş Severin pentru a se asigura că va obţine pentru Klaus Iohannis cât mai multe voturi. Frunzăverde i-a ameninţat că nu vor mai primi bani pentru continuarea investiţiilor din comune dacă nu vor asigura numărul de voturi care să-i asigure candidatului PNL câştigarea alegerilor
Frunzăverde susține acum că acuzațiile sunt ciudate, în condițiile în care i la nivel de partid a fost acuzat că nu se implică pentru susținerea lui Klaus Iohannis, conform cetateanul.ro. Am avut anumite diferende la nivel de București că nu mă implic suficient și acum aflu că m-am implicat prea mult. E stupid”, a spus baronul de Caraș-Severin.

De altfel, potrivit unui primar cărășean, în timpul campaniei pentru prezidențiale, primarii liberali chiar vorbeau între ei că „ăsta nu se implică deloc și a făcut blat cu Ponta”.


„Eu sunt vicepreședintele pe țară cu relații cu PPE unde i-am dus și pe PD și pe PNL acum și am contribuit major la realizarea fuziunii dintre cele două partide. Nu puteam să nu fiu de partea lui Iohannis. După ce am făcut dreapta română, să spun votați-l pe Ponta… Eu nu am vorbit cu niciun primar să-i zic să voteze cu Iohannis, deși poate ar fi trebuit. Lucrurile sunt, cum spune Ciutacu, decupate dintr-un film prost. Adică am câștigat în turul doi, sunt suspectat că nu am tras cu PNL-ul și sunt anchetat de DNA că am tras. Domnilor…cred că eu câștig de prea multe ori în Caraș-Severin și asta îi enervează pe toți, în condițiile în care Sorin Frunzăverde a dus și PD-ul și PNL-ul în PPE și a contribuit major la fuziune (n.r. fuziunea dintre PNL și PD-L)”, a declarat Frunzăverde pentru sursa citată.

Președintele CJ Caraș-Severin mai spune că nu putea să-i amenințe pe primari cu tăierea unor fonduri pe care nu le are. „Consiliul județean nu are nicio pârghie să aloce fonduri. de anul trecut alocările nu mai trec prin consiliul județean. S-a modificat legea. Noi nu am mai alocat nimic primăriilor. Suntem tâmpiți? Eu fac politică de 20 de ani. Cum era să le promit unor primari care au plecat la PSD ceva ce nu puteam face? Nu aveam nicio pârghie. Ce era să le promitem? Ieri am avut o întâlnire cu primarii din județ pe noul program de finanțare 2016-2020. Le-am spus cu 150 de martori că îi invit la un parteneriat, indiferent de culoarea politică pe care o reprezintă. Aduc 300 de martori care o să vă  spună că de când sunt la cj nu am făcut discriminări. Nu am avut nicio pârghie să-i oblig pe primarii ăștia să voteze cu iohannis”, a mai declarat Frunzăverde, care a refuzat să spună cum s-a ajuns la acest dosar spunând că „aș face speculații”.

4 COMENTARII

  1. ce mincinos, pai in primele mandate cand alocai lui iancu simi -puscariasul fonduri mai mari( de 5 ori mai mult) decat municipiului Cransebes; si mai ales acolitilor din clisura Dunarii; ai amnezie ce faceai pe la Glimboca si Otelu-Rosu , Valea Bistrei,

  2. mincinosule, pai cand ii dadeai lu inacu simi-puscariasul la o comuna cu 2000 de locuitori fonduri mai mult decat Municipiului Caransebes, de 5 -6 ori mai mult , si prietenilor ta infractori de pe clisura Dunarii , ai uitat; ai amnezie!!!! ai uitat ce faceai pe la Glimboca si Otelu Rosu!!!!!!!!!

  3. Stimati domni procurori, daca din intercepari ale dlui Frunzaverde si ale aghiotantului sau dl Ghiorghioni doar atat ati reusit sa puneti ca acuzatie imi e frica ca v-ati consumat gloantele cam fara rost.
    Greu imi vine sa cred ca asta a fost cel mai bun subiect „ascultat”, mai ales ca omul dupa orele 12:00 amiaza e deja praf si cu gura sloboda.
    Si ce e cu acele „nu se intelege clar” din stenograme?! Nici o „ascultare” buna nu s-a reusit!!?
    Atentie: omul are dispozitive de bruiaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.