Dezvăluiri despre modul în care dezvoltarea orașului este făcută „pe genunchi”, în...

Dezvăluiri despre modul în care dezvoltarea orașului este făcută „pe genunchi”, în această seară, la PRESSALERT LIVE

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1624972062">

pressalert generice (1)

În această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, vom discuta despre problemele cu care se confruntă locuitorii din Timișoara când vine vorba de deciziile autorităților în ceea ce privește Planul Urbanistic General.

Invitat va fi Ion Vereșca, un timișorean care deține un teren în zona de sud a cartierului Plopi și care îl acuză pe directorul Direcției Tehnice din Primăria Timișoara, Culiță Chiș, că „își croiește un drum pe proprietățile noastre (ale celor care deținem terenuri în zona Plopi Sud) fără să respecte tema de proiectare a noului PUG și nevoile localnicilor”.

Puteţi urmări emisiunea în direct pe www.pressalert.ro, de la ora 20.00, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

1 COMENTARIU

  1. Deci – un bisnitar de terenuri e nemultumit ca nu-i trece drumul in asa fel incat sa-si mai poata pune cativa euro pe metrul patrat la pretul parcelei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.