Dezvăluiri incendiare la PRESSALERT LIVE, despre Omer Radovancovici, condamnat după ce a...

Dezvăluiri incendiare la PRESSALERT LIVE, despre Omer Radovancovici, condamnat după ce a organizat cea mai puternică rețea de contrabandă cu țigări de pe Clisura Dunării VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

radovancovici omer cu maki1

Omer Radovancovici, fost primar al comunei cărășene Pojejena, supranumit „Prințul Clisurii”, a fost condamnat, în anul 2013, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul contrabandei din portul Moldova Nouă.


Acesta, alături de alte patru persoane, au fost acuzați de procurorii DIICOT de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă. Asta după ce Omer Radovancovici a organizat cea mai puternică reţea de contrabandă cu ţigări de pe Clisura Dunării, având inclusiv sprijinul şefilor din Poliţia de Frontieră şi Vamă din zonă.

Invitat în această seară în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, jurnalistul Cristian Franț a vorbit și despre „Prințul Clisurii”. Potrivit ziaristului, „Omer Radovancovici are multe de spus după ce va ieși de la „răcoare”. Cred că Omer e supărat pentru că a furat cu toată echipa din fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin a PDL-ului de atunci și este închis doar el. Contrabanda cu țigări de pe Clisura Dunării era o chestiune de partid asumată la nivel județean și doar Omer a plătit pentru asta. Se vede în dosar care a fost nivelul contrabandei, iar Omer nu avea atâția bani, o parte din bani au plecat la partid”. În final, jurnalistul a conchis că „Omer este sârb, iar sârbii sunt răzbunători. Cred că are încă multe de spus și cred că le va spune”.

1 COMENTARIU

  1. Asemanarea dintre cele 2 entititati din fotografie este izbitoare ! Aceeasi privire expresiva, inteligenta, aceiasi ochi, cu deosebire ca maimutza nu poarta tricou Nike…..O maimuta a cui ? Poate Frunza pierde marele bolnav poate oferi un raspuns….Omere,tu nu ai stiut ca intotdeauna fraerii scot castanele din foc cu mina lor pentru cei destepti ????? LOL LOL LOL LOL

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.