Doi bărbaţi ucişi la Dallas, după un atac armat la o expoziţie...

Doi bărbaţi ucişi la Dallas, după un atac armat la o expoziţie de caricaturi cu Mahomed

0
DISTRIBUIȚI

pistol 2

Doi bărbaţi care au deschis focul în exteriorul unei expoziţii de caricaturi cu profetul Mahomed, în Garland, la Dallas, au fost ucişi de către poliţie în noaptea de duminică spre luni, au anunţat autorităţile, relatează CNN.

Bărbaţii au venit cu un vehicul la Centrul de expoziţii Curtis Culwell, în North Garland, au coborât din maşină şi au început să tragă chiar în momentul în care „Expoziţia de artă şi concursul de caricaturi Mohamed” din clădire se încheia, a declarat Joe Harns, un purtător de cuvânt al Poliţiei din Garland, o suburbie a Dallasului.

Un paznic a fost împuşcat în picior.


El a fost internat la un spital, unde a primit îngrijiri, iar ulterior a fost externat.

Poliţişti prezenţi pentru a ajuta la asigurarea securităţii evenimentului au deschis focul şi i-au omorât pe cei doi atacatori, a declarat Harns.

Identitatea atacatorilor nu a fost făcută publică imediat.

Poliţia federală (FBI) şi oficiali locali verificau dacă în vehiculul atacatorilor erau explozivi, a declarat un oficial din domeniul securităţii pentru CNN. Zona în care se află centrul a fost blocată.

Sediile firmelor din vecinătate, inclusiv un magazin Walmart, au fost evacuate, la fel ca participanţii la eveniment.

Potrivit CNN, la eveniment participau aproximativ 40 de persoane.

Expoziţia, sponsorizată de American Freedom Defense Initiative, găzduieşte „peste 350 de caricaturi cu Mahomed din întreaga lume”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.