Doi tineri prinși în timp ce încercau să introducă în țară o...

Doi tineri prinși în timp ce încercau să introducă în țară o cantitate IMPRESIONANTĂ de ecstasy și cocaină au fost arestați

1
DISTRIBUIȚI

ecstasy 1

Doi bărbați au fost prinși în flagrant în această săptămână, în timp ce încercau să treacă prin vama Cenad, la granița județului Timiș cu Ungaria, având asupra lor mii de pastile de ecstasy, dar și cocaină în valoare de mii de euro. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial București au luat, vineri, măsura preventivă a reținerii pentru cei doi, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

„Joi, inculpații S.C.R.


și G.A.M. au fost surprinși în flagrant în timp ce introduceau din Olanda, pe teritoriul României, prin vama Cernad, 2.481 pastile ecstasy, în valoare de 25.000 euro și cantitatea de 320 grame cocaină, în valoare de 13.000 euro. De asemenea, în sarcina inculpatului S.C.R. s-a reținut ca în perioada martie 2015—mai 2015, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, a introdus pe teritoriul României, din Olanda, și ulterior comercializat, droguri, pe raza municipiului București”, a anunțat DIICOT, într-un comunicat transmis sâmbătă.

Vineri, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a inculpaților pe o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București—Serviciul Antidrog și Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și a beneficiat de sprijinul Jandarmeriei Române. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.