Doi tineri din Timișoara, spulberați pe trecerea de pietoni de un șofer...

Doi tineri din Timișoara, spulberați pe trecerea de pietoni de un șofer începător. Unde s-a produs accidentul

2
DISTRIBUIȚI

20150506_205222

Grav accident de circulație vineri seara în Timișoara.


Două persoane, în vârstă de 25 și respectiv 37 de ani, au ajuns la spital după ce au fost loviți în plin de un șofer începător, în vârstă de 20 de ani.

Tânărul circula pe bulevardul Circumvalațiunii înspre Pasajul Jiul. La una dintre trecerile de pietoni, șoferul nu a acordat prioritate unor pietoni care au vrut să traverseze strada regulamentar și i-a lovit în plin. Victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Arhivă

 

2 COMENTARII

  1. Boul nu e vinovat ci doar EXAMINATORUL ce a luat SPAGA de la INCEPATOR prin INSTRUCTOR.CUM dracu sa nu mearga treaba bine cind de la infintarea DGA nu a fost deranjat nici un examinator sau instructor. Oare nu stie BERCEA ca mesele de la restaurantul din GIROC sunt platite de cei e examinati.ALTAIMER tu ce faci ? Toata ziua esti la MALL. Cea mai grava fapta de coruptie ce priveste viata omului este cea savirsita de EXAMINATOR……..dar pina nu este lovit unul din familia voastra nu va reveniti . Este foarte grav ce se intimpla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.